ŠPORT

Najpredávanejšie
Ďalšie najpredávanejšie

agtive® SPORT - športové a farebné

Športová bielizeň, ktorá dokáže veľmi rýchlo reagovať na zvýšenú záťaž. Je vyrobená z integrovaného úpletu, ktorý kombinuje najlepšie vlastnosti dvoch funkčných materiálov - polypropylénu a polyesteru.  

Polypropylén v bakteriostatickej úprave spoľahlivo transportuje vlhkosť do vonkajšej vrstvy polyesteru, ktorá v spolupráci so špecifickou štruktúrou pleteniny, ktorá zväčšuje lícnu plochu, túto vlhkosť veľmi rýchlo odparuje do okolitého priestoru. Polypropylén udržuje pokožku v suchu aj pri vyššej fyzickej aktivite a je veľmi pohodlný, nealergizujúci a odolný voči plesniam a baktériám. 

Rad spodnej bielizne SPORT je určený pre všetkých, ktorí sú zvyknutí na kvalitu a vlastnosti spodnej bielizne agtive® a chcú si užívať svoje aktivity vo svojej obľúbenej farbe. Je obzvlášť vhodný na vonkajšie športy alebo zvýšenú fyzickú aktivitu pri miernych teplotách, napríklad na jar a na jeseň. 

Účinné bakteriostatické látky sú obsiahnuté v celom objeme vlákna, sú bezpečné, nedráždia pokožku a nespôsobujú alergie. 

Naše výrobky nemusíte po každom použití umývať, a tak aktívne prispievate k ochrane životného prostredia :)

Použitie plochých švov a celková vysoká kvalita spracovania dodávajú bielizni vysokú odolnosť a úžitkovú hodnotu. Po každom použití ho nemusíte umývať, takže šetrí váš čas aj peňaženku. 

 

Použitý materiál

Vyrobené z materiálu nanoagregát SPORT (140 g/m2 - 60 % polyesteru, 40 % polypropylénu Ag+ s nanočasticami striebra), a teda trvalá a nenasiakavá ochrana proti baktériám a následnému zápachu. Udrží vás v čistote po dlhú dobu.

SPORT

Zobraziť viac
O radení
Filtrovanie
podľa parametrov
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
IČO: 09810994
IČ DPH (DIČ): CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Filtrovať produkty
CenaStavVýrobcaLen skladomVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk