Moringa s ostropetřcem - játra
Moringa s ostropetřcem - játra
Pestrec mariánsky je známy svojím výrazným vplyvom na prečistenie pečene a ich správnu funkciu. Málokto však vie, že navodzuje normálnu hladinu cukru v krvi. Pestrec mariánsky zlepšuje regeneráciu pečeňových buniek, ovplyvňuje tvorbu žlče a podporuje látkovú výmenu. Aj Moringa je v tradičnej Ajurvéde hojne využívaná pri zmierňovaní prejavov cukrovky. Zmes týchto dvoch rastlín je vhodná pre všetkých, ktorí hľadajú pomocníka pre svoj organizmus.
Moringa je predovšetkým vynikajúcim zdrojom bielkovín, vitamínu A, C, D, draslíka a vápnika s radom izotiokyanátov, flavonoidov a fenolových kyselín.Moringa tiež pomáha udržiavať krvný cukor v normálnej hladine. Moringa je to pravé pre podporu chudnutia, zlepšenie trávenia a funkcie čriev.
Sušené listy Moringy, ktorým sa hovorí „Zelený diamant“, obsahujú neuveriteľných 90 živín a 48 antioxidantov. Sú vynikajúcim zdrojom vitamínu A, vitamínu C, železa, bielkovín, vlákniny, vápnika, horčíka a draslíka.
Čistý moringový nápoj má veľmi príjemnú nasladlú chuť.
Zloženie:
Moringa olejodárna – list 70 %, Ostropestrec mariánsky - 30 %. Pôvod: Moringa olejodárna: Filipíny, Ostropestrec mariánsky: Slovenská republika.
Dávkovanie:
Bylinnú zmes zalejte horúcou vodou max. 80 °C v pomere 1–2 čajové lyžičky na 1,5–2 dl. Pre prípravu nápoja v kanvici pridajte 1 lyžičku navyše. Doba lúhovania 8–10 minút (prikrytý šálka), potom preceďte.
Obsah balenia: 30 g
Upozornenie: Výživový doplnok. Prípravok nie je určený ako náhrada vyváženej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nie je určené pre deti do troch rokov a tehotné ženy bez konzultácie s lekárom. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.Skladujte pri teplote od 5 do 25 °C na suchom a tmavom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
Výrobca: HERB&ME, Jaroměř, Česká Republika